Nu uitati de lotiunea tonica!

Standard

” …de ce? Sa mai cumpar si o lotiune tonica? Inca un produs? Inca un pas care cere timp?” Timp… Timp… Da, intr-adevar, organizarea timpului este o provocare permanenta, dar cand vine vorba de sanatatea si frumusetea tenului nostru cu siguranta reusim sa gasim 30 de secunde – 1 minut si pentru aceasta etapa. Haideti sa vedem de ce este importanta tonifierea tenului.
Lotiunea tonica se aplica imediat dupa demachiere.

Recomandare: Pachet OLAY Complete Care & Gentle Cleansers: 23 Ron

Aceasta completeaza operatiunea de demachiere, indepartand orice urma de machiaj sau impuritati de pe fata, activeaza circulatia sangelui si exercita o actiune tonica asupra muschilor fetei. Cu alte cuvinte, desavarseste procesul de curatare al tenului!
Lotiunea tonica are si un rol important de refacere al pH-ului acid al pielii.

Ce este pH-ul? Notiunea de pH desemneaza caracterul chimic al unei substante, care poate fi acida, neutra sau bazica. Pielea are un pH acid, cuprins intre 4,5 si 5,8. Datorita acestui pH acid, pielea se protejeaza de actiunea agentilor microbieni (bacterii, ciuperci).
In ultimii ani produsele cosmetice au propus formule care au o mare grija de pH-ul pielii. De obicei, produsele de demachiere care curata in profunzime, imprima tenului un caracter bazic. Aici intervine lotiunea tonica ce reface pH-ul acid, normal al tenului! Deci, nu uita! Utilizarea unei lotiuni tonice este esentiala pentru tenul tau! Impreuna cu demachierea, asigura pregatirea tenului pentru aplicarea produselor de ingrijire.
In cazul tenurilor sensibile sunt adecvate lotiuni tonice fara alcool (hidratante), care confera o senzatie de catifelare si confort, iar pentru tenul mixt sau gras sunt potrivite lotiunile tonice slab alcoolizate (astringente si matifiante), cu actiune antibacteriana si antimicrobiana; acestea confera o senzatie de improspatare si redau luminozitatea acestor tipuri de ten. Demachiantele 2 in 1 asigura atat indepartarea produselor de machiaj si a impuritatilor de pe fata cat si tonifierea si improspatarea fetei. In incheiere, doamnelor, nu uitati de lotiunea tonica si in continuare sa aveti grija de voi, de sanatate si frumusete!

Advertisements

Scrie parerea ta

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s